Aftellen 5-4-3…..

We kunnen het nu echt aftellen op de vingers van een hand! Nog 5 dagen in Nederland en dan gaan we door met het genieten van het mooie weer aan de andere kant van de wereld.

En wat zijn er al veel spullen opgeruimd, net zoiets als voor je op vakantie gaat en je huis netjes wil achterlaten. En dan heel uitgebreid, zeg maar….

Onze hond Buck heeft een heel fijn leven gekregen in Almelo/ Harbrinkhoek,  heel fijn om te weten. We hebben altijd veel plezier aan hem beleefd en zijn nieuwe baasjes gaan door met genieten van ons blije beest.

A.s. zaterdag 6 juni is er een afscheidsdienst voor ons geregeld door ons thuisfrontteam in de ontmoetingskerk in Rijssen. De dienst begint om 19.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd! Het programma weten wij, Henk en ik nog niet helemaal. Best wel spannend….En heel  erg mooi dat ds. Linus van ‘t Foort een goede vriend van ons de dienst wil leiden.

Er is veel om voor te danken! Rianne is gisteren geslaagd voor haar mondeling examen en vandaag brengt zij het mooie bedrag van 180 euro mee dat door de kinderen van haar school is gespaard voor “onze” kinderen op Borneo.
Er is in twee verschillende kranten een artikel en foto geplaatst over ons nieuwe bestaan op West Kalimantan.
Henk zijn bonsaispullen zijn vanavond opgehaald en de laatste medicijnen op mijn praktijk gaat Dianne overnemen. Top!

Iedereen heel erg bedankt voor alle lieve kaartjes, giften, mailtjes, bezoekjes, aandacht en gebed!

Onze volgende nieuwsbrief zal gemaakt worden onder de palmbomen of tussen de bananenbomen, geurend naar nasi met veel knoflook:-)

Wij wensen jullie een goede tijd toe, geniet van de zomer. Allemaal veel liefde en Gods Zegen gewenst.

Henk en Manna