April, bijna weg!

De tijd telt nu af, nog 9 weken te gaan en ons vertrek naar Indonesië is een feit. Het gevoel is wat dubbel, we hebben er echt zin in en hebben al veel gedaan, gedacht en besproken. Soms komt er wat ongeduld naar boven bij mij. Van de andere kant, is afscheid nemen niet mijn sterkste kant en mag dit ook wel voorbij zijn. Daarom is in de werkelijkheid van nu leven ook maar het beste wat we doen kunnen. Vanmorgen m’n laatste check-up bij de tandarts gehad, alles is oké en zij zegt dat ik met een gerust hart kan gaan. Daarna heb ik nog een heerlijke ochtend gehad, door te knutselen met mensen van een verpleeghuis bij ons in de buurt. Mooi om te zien hoe mensen hiervan genieten, zich weer waardevol weten en van elkaars gezelschap blij worden. Zo mooi!

Voor nu wil ik me storten op één van de laatste schilderijen die ik hier maak. De regenboog huizen van Living Waters Village zijn mijn inspiratiebron. Een eerste opzet is al gemaakt en nu zo doorgaan totdat de regenboog er straks vanaf gaat springen! haha… zou mooi zijn.. Als dat echt zou kunnen kreeg iedereen een stukje regenboog en is de wereld weer vol kleur en hoop!

Ons huis is verkocht evenals onze caravan. Over een paar weken gaat onze hond naar een collega van Henk, om daar heerlijk te worden verwend met aandacht, uitgaan en eten. Fijn hondenleven!

Waar we nu eigenlijk meer tijd aan moeten besteden is de taal leren. Maar ik hoop en geloof dat dit straks beter gaat lukken. We werken ook nog alle twee dus een week is zo weer voorbij.

Wat goed is om te weten is het feit dat we op koningsdag met een kraampje bij kasteel de Oosterhof staan. Er zal een grabbelton voor de kinderen zijn en nog wat losse spullen die in de verkoop mogen. Zoals muziek CD’s, boeken, schilderijen, aardewerk en beelden die ik zelf ooit geboetseerd heb. Ook zal onze site dan in de lucht zijn en komt er een soort van kunstveiling op onze facebookpagina..Verder gaan we dapper door met opruimen, toerusten, van onze familie en vrienden genieten en ons gedragen weten door onze hemelse Vader.

 

2 Reacties

  1. roel nijdeken

    Henk en Manna heel veel plezier en voldoening met jullie fantastische missie.Veel sterkte,geluk.Groeten Roel Nijdeken.

  2. Hermanda Seppenwoolde

    Wat goed dat jullie je er blijkbaar al zo goed thuis voelen. En wat een goed werk doen jullie er. We hopen dat jullie veel kinderen mogen bereiken met het evangelie. Gods zegen en zijn onmisbare nabijheid toegewenst.

    groeten van Dinant en Hermanda Seppenwoolde

Laat een reactie achter