Kan er geholpen worden?

Ja, er kan geholpen worden, zonder mensen die achter onze plannen staan en ons steunen door gebed en financiën kunnen wij niets doen! Door jouw steun op welke manier dan ook werk je mee aan een betere toekomst voor de kinderen op Borneo.

 Gebed
Jullie gebed maakt verschil, zonder gebed kunnen we beter thuis blijven. In onze nieuwsbrief zullen we aangeven waar we dankbaar voor zijn en waar we gebed voor nodig hebben.

 Financiën familie Ter Harmsel
Wij zijn voor onze inkomsten voor een groot gedeelte afhankelijk van giften, we hebben zelf bijna geen inkomsten meer. Daarom zijn uw giften heel belangrijk voor ons. Ons privé bankrekening nummer is: NL 41 SNSB 0820 5703 38 t.n.v. Ter Harmsel.

Daarnaast is er ook een Belgisch nummer dat een ANBI status heeft:
Bank: BNP Paribas Fortis, 3940 Hechtel-Eksel, België
IBAN: BE14 0016 7351 0583
BIC: GEBABEBB
op naam van “VZW Heyboer Zending België”
Kersenlaan 20 3940 Hechtel-Eksel België
Onder vermelding van: ‘bijdrage ter Harmsel’

Wanneer het zonder de vermelding wordt overgemaakt, komt het ook bij het goede doel terecht alleen niet ten bate van het verblijf van Henk en Manna.

Je kunt uw (eenmalige) giften op deze rekeningen storten. Bij een maandelijkse gift graag even contact opnemen met ons Thuis Front Team zodat we op de hoogte blijven van de giften en zodat we je op de hoogte kunnen houden.

 Praktisch
Naast acties houden, waarmee geld word verzameld, kun je ook naar Living Waters Village komen om te helpen. Elke hulp is welkom!

Heel erg bedankt voor al jullie steun!

GE DIGITAL CAMERA